Емануела засне “Нотариално заверен“

Емануела засне “Нотариално заверен“

След успешната и продуктивна 2017 година, Емануела стартира 2018 с много творчески хъс и нови идеи. Първият проект, който тя ще представи тази година ще носи заглавие “Нотариално заверен“, издава самата тя в новия брой на “Звездно“:

“Предстои нова песен, която много ми харесва – малко по-различна е. Отново е на Даниел Ганев, но той всеки път прави различни неща, така че трябва да кажеш, че е негова – признава Емануела и допълва - За първи път работих с Петя Радева за текста, писахме го заедно една вечер и много се смяхме. Надявам се и тази песен да се хареса на феновете, тя ще се казва “Нотариално заверен“.

Певицата вече засне и видеоклип на парчето, който съвсем скоро ще се появи в PlanetaOfficial в YouTube. Отново изненадваща, провокативна и оригинална ще бъде звездата в лентата, поне това виждаме от първите кадри, появили се в социалната мрежа.
Пред водещата Петя Костуркова Емануела откровено говори за етикета “скандална“, който й приписват мнозина:

“Не знам защо са ми лепнали това като етикет – “скандална”. Явно много хора си мислят, че в България се пробива със скандали и всеки, който се докопа до мен си вика – дай ще направя един скандал, пък тя нали е скандална и аз ще стана супер известен. Честно казано това ме дразни, защото аз си живея съвсем нормален живот - живея си с децата ми, имам прекрасен човек до себе си, творя музика, която много харесвам. В един момент се случва така, че трябва да се оправдавам за какво ли не, но ми писна и мисля да спра, защото не мога да си хабя енергията за глупости“, споделя изпълнителката.

Убедена е, че много от хората у нас не са готови да чуят истината и да я приемат. Тя обаче е категорична, че от малка е възпитана винаги да понася истината и да казва истината. И в тази връзка тя е повече от откровена, че в момента е щастлива и се радва на красива и споделена любов. Именно това е музата и вдъхновението й в момента, а изненадите от Емануела тепърва предстоят.

КАТЕГОРИИ