Емилия: Един артист трябва да лавира и надгражда

Емилия: Един артист трябва да лавира и надгражда

Една от емблемите на поп-фолка, Емилия, споделя откровено за любовта си към този стил музика, който я направи популярна и обичана сред публиката. Певицата, която стъпва на сцената преди 22 години е категорична, че никога не би изоставила жанра, защото той е в сърцето й:

“Аз обожавам поп-фолк музиката и никога, както се казва, не бих напуснала дома си. Това е моят дом, поп-фолкът е нещото, което ме е направило Емилия. Изградило ме е като човек. Аз съм това, което съм благодарение на поп-фолка“, откровена е звездата на музикална компания “Пайнер“ в “Преди обед“.

Тя признава, че е подготвила много хубави, динамични поп-фолк парчета, които предстои да представи, но иска да го направи в момент, когато ще може да ги изпълни в клубовете, защото за нея е много важно да усети енергията на публиката.

“Искам, когато пусна поп-фолк парче, да си изживея момента, и феновете също“, не крие Емилия.

Тя говори открито и за работата си в други стилове:

“Това е едно израстване за мен. В поп-фолка аз ще продължа да бъда Емилия, но искам да надграждам. Смятам, че за един артист е важно да умее да лавира. Да бъде в крак с времето, защото то се променя, светът се променя, всичко се променя. Музиката в световен мащаб сега няма стилове, както едно време. Всички стилове сега можеш да ги миксираш и това е прекрасно“, откровена е Емилия.

КАТЕГОРИИ