Емилия: Когато човек иска нещо силно, няма начин то да не стане

Емилия: Когато човек иска нещо силно, няма начин то да не стане

Шест е щастливото число на Емилия за 2018-та, защото точно толкова са песните, които тя подари на своите почитатели през изминалата година. Музикалната атака започна още през януари с “По-силна ставам”. През пролетта пък излезе изненадващия дует с младия талант Емрах “По такива си падам”. Емоционалната балада “Завинаги” се появи през юли, а през ноември премиера направи мащабната продукция “Само тебе искам”. На концерта “17 години телевизия “Планета” Емилия направи истински фурор с международния проект “Харем”. Достоен финал на музикалната година на певицата сложи народната песен “Стари спомени”.

“Това е една прекрасна мелодия, която е между народната музика и песните за маса, които едно време се пееха. Никога през годините не съм спирала да правя народни песни, за съжаление повече наблягаме на поп-фолка, но така се стекоха нещата, че повече сме по клубовете и народната музика остава малко на заден план. По-скоро си я правя за собствено удоволствие и за хората, които все още слушат постоянно народна музика.”

Емилия споделя, че е позитивен човек и винаги си повтаря: “Да сме живи и здрави”, защото всичко, което искаме, го постигаме – трудно или лесно:

“Когато човек иска нещо силно и не се отказва, няма начин то да не стане. Животът е непредсказуем и никой не знае какво ще се случи, но аз пожелавам на всички и на моето семейство, само да бъдем здрави.”

КАТЕГОРИИ