Емилия: Много си харесвам живота в момента

Емилия: Много си харесвам живота в момента

Тази седмица в “Автограф” гостува Емилия. Певицата разказва как е отпразнувала рождения си ден, който беше на 21 март и какви изненади е получила.

“Бях много щастлива на този рожден ден, защото вече нямам нужда от купоните, които съм правила преди години с много гости и музика. Животът ми е музика и в никакъв случай сега това не ми липсва. Рожденият ден го отпразнувах в 2 часа на обяд в един ресторант, където обичаме да ходим с Коко. Поканихме няколко наши приятели и задушевно обядвахме, говорихме, смяхме се много. Това беше един прекрасен и различен рожден ден”, споделя Емилия.

В “Автограф” Емилия благодари на всички свои верни почитатели, които са отделили от времето си да я поздравят за рождения й ден и които са я затрупали с подаръци, поздравления и уважение.

“Не знам по какъв начин мога да се реванширам, освен да отправя едно голямо “Благодаря” към всички. През годините с някои вече се познаваме, с някои поддържаме приятелски отношения, с други сме си паснали като характери. Такова внимание не съм получавала в предишните години. Накараха ме да се почувствам много специална”, признава Емилия.

Нещата, с които се е сблъсквала в живота и които е преживяла, също така раждането на второто й дете са повлияли на Емилия вече да има един друг светоглед и да подхожда съвсем различно към ангажиментите си. Казва, че в живота си има време за всичко. Има време за участия, има време и да си гледа децата. Никой не може да я убеди, че човек не може да си нареди нещата така, че да бъде полезен навсякъде.

“Може, всичко може. Когато имаш желание, когато правиш нещата с любов и удоволствие, всичко се получава. Просто мога да кажа, че съм навсякъде. Сега не искам да изпускам нищо с Мира. Когато родих Иван на 25-26, изпуснах много неща за съжаление. Но тогава бях по-луда и по-млада. Не искам да повтарям същите грешки. Нямаше да започна да работя, ако Мира не беше  спокойно дете. Нямаше да мога да си позволя това удоволствие. Мира е много по-различна от Иван. Тя е много по-спокойна, почти не плаче, даже ме е страх да го кажа на моменти. Чудя се как Господ ми изпрати такова хубаво и усмихнато дете. И съм благодарна. Всеки ден, като се събудя, благодаря”.

Пред водещата Галя Димитрова Емилия споделя, че в момента са много щастливи цялото семейство. За нея децата са смисълът на живота. Сега ежедневието й е много пъстро и цветно, мечтае си по-често цялото семейство да ходят на места, на които просто да са заедно.

“Защото в един момент си казваш: “Добре, ако нямах тези деца, ако нямах промяна в живота си, моето ежедневие щеше да е много скучно“. Щях да се занимавам с това колко гледания имам в интернет, колко лайка имам, да спя до обяд, да се интересувам от неща, които са временни и нищо няма да ми донесат в живота. Много си харесвам живота в момента. Знам, че той няма да е вечно така. Но докато децата са малки и докато имат нужда от нас, ние трябва да сме до тях. После, може би вече като пораснат, ще се съсредоточа повече върху кариерата”, казва още Емилия в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ