Емилия: Рискувахме, направихме го

Емилия: Рискувахме, направихме го

Емилия и Денис Теофиков определено успяха да изненадат меломаните със своя проект “Акула”. Лентата направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и за по-малко от 24 часа има близо 350 000 преглеждания. Специално за www.planeta.tv Емилия разкрива защо и как се е родил мини-филма “Акула”:

“Рискувахме. Направихме го. Завършихме един голям и много различен за мен и Денис проект. Шест дни снимки, шест дни много смесени чувства и емоции. Тук следва да изброя хората, които работиха и оставиха частица от себе си. На първо място, Николай Пашев и Diamond Beat Production, които създадоха и сглобиха този проект до пълното му завършване, Анастасия Мавродиева – текстовете и на двете песни са невероятни, режисьора Виктор Антонов и целия снимачен екип, хората, които се погрижиха за визията ни – Момчил Спасов, Микеле и Антония Йорданова. Благодарности на всички от сърце.”

“Специални благодарности на Башар Рахал за професионализма и на актрисата Михаела Велкова, които ни помогнаха да влезем в мини филма. Всички ние нямаме търпение да излезе и втория клип, за да завършим картината и всички да видят финала. Благодаря сърдечно и на всички наши почитатели за подкрепата и положителните коментари. Всичко беше реализирано заради Вас. Ще кажа на мъжа ми само едно: “Обичам те”.

Несъмнено най-голямата награда за един артист-изпълнител е публиката да харесва песните и клиповете ти, а за Емилия, Денис Теофиков и “Акула” оценката е отлична:

“Останах очарован! Клипът е много добър, хубава история и всъщност много истинска. Текстът е убиващ, имахме нужда да чуем нещо такова. Браво, едно голямо браво!”, “Нещо наистина невиждано като клип и замисъл, че дори и има продължение!”

“Ехеее, супер песен! Още от първото слушане ме грабна, нагоре към милиона!!!”, “Заради песни като тази, понякога ми се ще да съм на половината на годините си, за да почувствам саунда в дискотеките!”, “Мега якия клип!!! Направо като трейлър! Изключителен е!”, “Песента е хубава и много актуална за нашата действителност. Всички искаме лъскав и охолен живот, и сме готови да си дадем душата на Дявола за това. Но има неща, които са по-важни като уважение, чест, достойнство, вярата в Бог.”

снимки: Костадин Кръстев - Коко, Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ