Емилия: За мен музиката няма граници

Емилия: За мен музиката няма граници

Според почитателите на Емилия, 2019-та е най-успешната година за нея до момента в професионално отношение. Тя обаче споделя, че в различните периоди се е чувствала по различен начин. В началото на нейната кариера за нея най-успешната година е била тази, когато се появява първия й албум “Весело момиче”.

“Всяко едно нещо ме е изкачвало на следващо стъпало. Имала съм в кариерата и някакви застои. Раждането на децата ми например, е било свързано с оттегляне от сцената за година, година и половина. Така че не мога да кажа, че 2019-та е най-успешната ми година, тъй като във времето всичко е било много различно като представяне, като клипове, чисто като бизнес беше много различно...”

“Но пък през 2019 създадох едни от най-хубавите си дуети с Денис Теофиков. Самите песни са много хубави и много ни паснаха на нас. Смятам, че това са песни, които ще останат и с това най-много се гордея, защото винаги един артист иска след себе си да остави следа. Във времето такива вечни песни са “Целувай ме”, “Не виждам”, “Нежни устни”, “Весело момиче”. Това са песни, които продължават да се искат и да се слушат. Затова не мога да определя, коя година ми е най-успешна. За всяко време си имах успехите.”


На коментарите и въпросите от почитателите на певицата, защо прави толкова много дуети, а няма самостоятелни песни, Емилия отговаря така:

“В момента е много актуално да се правят, не дуети, а колаборации с трима, четирима или повече изпълнители. Това е времето, в което е много модерно да се събират различни стилове от музиката. За мен музиката няма граници. За мен музиката е хубавата песен, без значение на какъв език е изпята, без значение жанра. Същото ще кажа и за песента, която искам да представя в “Автограф” – новата песен, която се изпълнява от четири човека, казва се “Джале”. Това е вторият интернационален проект, предназначен за външния пазар и смятам, че също ще пожъне голям успех. Много надежди имам за нея, но все пак последната дума имат зрителите.”


В студиото на “Автограф” зрителите ще се срещнат с изпълнители от три държави - Кости Йонита, румънската изпълнителка Додо и кубинецът Джей Мали. Това е същият екип, който създаде “Адреналина”, само че в “Джале” има едно ново попълнение и това е младата румънска надежда Додо. Подробности за създаването на песента, за снимките на видеоклипа и за всичко любопитно около работата на четиримата изпълнители, ще разберете в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ