Емилия и Денис Теофиков отново на върха в YouTube

Емилия и Денис Теофиков отново на върха в YouTube

15 дни след като “Акула” завоюва челните позиции в YouTube и всички музикални класации, дойде време на дългоочакваната втора серия на мини филма. “Тръгвай си” е второто дуетно парче на Емилия и Денис Теофиков, което отново предизвика голям интерес и застана на върха в българската трендинг листа в YouTube. Очевидно формулата, на която е заложил екипа, работи перфектно.

“Емилия и Денис направиха нещо, което досега не е правено в българската музика! Направиха два мини филма за живота, любовта, реалността и обратите. Постигнаха мега-рекорд и мега-гледаемост, това се наричат артисти!”, “Уникален проект от 2 части! Страхотна идея, дано има повече такива проекти! Изненадана съм от Емилия, браво!”, “Уникална песен, не сме виждали преди проект на такова високо ниво. Просто как да не кажеш на екипа: Едно голямо браво, успяхте!”, “Уникални сте, искам и 3-та серия!”, пишат меломаните.


Двете песни и техните клипове са свързани тематично. Авторите на “Акула” и “Тръгвай си” са едни и същи. Музиката и аранжиментите са на Diamond Beat Production, който е написал текстовете заедно с Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист и на двете ленти е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.
В сезона на баловете идва и една страхотна новина за Денис Теофиков. Той ще дебютира на клубната сцена заедно със своя бенд. На 23-ти май най-новата тийн сензация, ще зарадва гостите на известен нощен клуб в Благоевград. Това е първата изява на Денис Теофиков пред многобройна публика, след неговия дебют на голямата концертна сцена в “Арена Армеец” на спектакъла “17 години телевизия “Планета”.

снимки: Костадин Кръстев - Коко

КАТЕГОРИИ