Емилия и Денис Теофиков разкриват бъдещето на мини-сериала

Емилия и Денис Теофиков разкриват бъдещето на мини-сериала

Два дуета, два поредни клипа, обединени в мини-филм, накараха всички да говорят за тях. Емилия и Денис Теофиков превзеха музикалните чартове и сърцата на феновете с “Акула” и “Тръгвай си”. Какво събра 18-годишния тийнейджър с утвърдената звезда на музикална компания “Пайнер”, разкриват лично двамата в “Шоуто на Слави”. Идеята в началото е да направят само една песен, но тя не е в тоналността на Емилия и Diamond Beat Production решава да я направи удобна за нея. Накрая се получават две песни:

“Целият екип се събра и заедно решихме да направим и двете песни, и да ги пуснем в много кратък период от време. Идеята за мини-филма всъщност беше на мъжа ми и в крайна сметка екипно решихме да направим това, което всички наши почитатели видяха. Сюжетът е типично по-български – любовна история с разделите, с разочарованията и с отворен край. Така е в българските истории, краят не е ясен”, казва Емилия.


Двойният проект определено даде още по-силен тласък на кариерата на Денис Теофиков, който е изключително нахъсан от успеха на двата дуета:

“Оценявам този шанс, всеки ден премислям все повече какво съм постигнал, ама не се отпускам, защото трябва и още, и още.”

Двамата изпълнители отговарят в ефир на всички свои почитатели, които очакват и трета серия на мини-сериала, който се превърна в истински хит в мрежата.

“Денис Теофиков е страхотен изпълнител, много талантлив, много добър, много скромен. Казвам го, защото мога да твърдя, че вече се познаваме. Ходихме и на съвместни участия. Той е прекрасно момче и пред него е бъдещето. Хората харесват гласа му много. Когато направиш две успешни песни, неудобно ми е от моята уста да прозвучи, че са успешни, но хората ги определиха така, не ние с Денис, ние не очаквахме такъв голям интерес и успех, но когато направиш нещо успешно, не бива да се прекалява. Затова няма да има трета серия. Смятам, че когато едно нещо е успешно, хубаво е да спреш дотук и то да остане такова, каквото е, а не да продължиш. Това ме е научил опита”, допълва още Емилия.

КАТЕГОРИИ