Емилия и Сакис Кукос ни подаряват “Една любов“ за Коледа

Емилия и Сакис Кукос ни подаряват “Една любов“ за Коледа

За поредна година Емилия и Сакис Кукос се събират заедно за нов Коледен проект. “Hristougena / Една любов“ е третата песен, която изпълнителите подаряват на своите почитатели за най-вълшебните празници в годината. Музиката и аранжиментът са на Don Christo Kemanetzidis, гръцкият текст е написан от Сакис Кукос, а българският – от Анастасия Мавродиева. Най-вълнуващото в този проект е видеоклипа с режисьор - Николай Скерлев, който ни пренася в една вълшебна нощ.
Музикалната лента е заснета в Столичния коледен базар и в него, освен двамата изпълнители, участват и техните деца – Иван, порасналият син на Емилия и Валентина, дъщерята на Сакис Кукос. И докато за Иван това е първото му появяване във видео на гласовитата му майка, Валентина вече сме виждали в предишните коледни клипове на дуета. За стила на изпълнителите за пореден път се погрижи Антония Йорданова, а за косата и грима, Венелин Кондаков и Никола Иванов.
Това е петото парче, което Емилия представи през тази година, а дали ще бъде включено в селекцията на предстоящия й албум, остава да разберем в началото на 2018 година.

 

КАТЕГОРИИ