Емилия откровено за сбъднатите мечти

Емилия откровено за сбъднатите мечти

Емилия се връща в началото на своята кариера в новата поредица “Пайнер 30”. Певицата си спомня за голямото вълнение и за пеперудите в стомаха, когато е само на 17 години и започва да сбъдва мечтите си:

“С г-н Митко Димитров и г-жа Мария Димитрова ме запозна един приятел на баща ми, а Стефан Статев и Митко Петров ме прослушаха в студиото на “Пайнер”, където изпях няколко песни. Подписахме един формален договор, защото не бях пълнолетна и не можех да работя, но аз държах много това да се случи, за да съм сигурна, че имам запазено място, че ще имам поле за изява и че ще мога да пея, след като завърша музикалното си образование в Широка лъка.”

Стефан Статев, Ленко Драганов и Митко Петров са хората, които оказват голямо влияние във формирането на певицата Емилия, защото именно те са автори на първите й песни.

“Изградили са ме като стил, показали са ми накъде да тръгна, защото когато си млад не знаеш, даже няма откъде да видиш и да чуеш кой знае какво. Тогава пеех само народна музика и от нея трябваше да превключа на поп-фолк. Беше търсене на себе си. Беше голяма чест за мен, че мога да бъда в една фирма с Глория. Днес съм нейна колежка, даже мога да кажа ,че сме в прекрасни отношения. Неща, които са били мечти, са станали реалност.”

И днес за звездата на “Пайнер”, г-н Димитров продължава да бъде един добър човек, който сбъдва мечти.

“Със сигурност мога да кажа, че Мария и Митко Димитрови ме държаха за ръка, те ми дадоха поле за изява, но в крайна сметка, ако аз не настоявах, ако аз нямах това желание, ако моят характер не беше такъв, какъвто е, да издържам, защото по този път има много бодли, има много сълзи, има много разочарования, има много хубави моменти на сцената, нямаше да стигна тук, където съм сега”, казва още Емилия.

В момента певицата стриктно спазва карантината и е вкъщи заедно със своето семейство. Има и музикални новини за нейните най-нетърпеливи почитатели. От видео в личния й канал в YouTube стана ясно, че с Тони Стораро подготвят още кавъри на златни поп-фолк хитове.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ