Емилия празнува рожден ден с личен YouTube канал и нов видеоклип

Емилия празнува рожден ден с личен YouTube канал и нов видеоклип

Днес рожден ден празнува една от най-обичаните звезди на музикална компания “Пайнер” – Емилия. Приятните моменти за певицата вече започнаха, а още в първите часове на празника й тя получи многобройни честитки и изненади от своя екип и от почитателите си. Емилия бе специален музикален гост в The Cotton Club, където отпразнува и своя рожден ден, заобиколена от много фенове и свои близки.
Един от най-интересните подаръци за Емилия и за всички, които харесват нейните песни, е появата на официалния й канал в YouTube – Emilia PlanetaОfficial, част от мрежата на официалния канал на телевизия “Планета” в портала за видеосподеляне.
В него вече може да откриете голяма част от видеоклиповете и лайв изпълнения на вашата любимка, а в него до броени часове се очаква и появата на най-новия проект на звездата – “California”.
Самата Емилия също отправи послание в социалната мрежа в този специален за нея ден, като благодари на всички, които през годините са неизменно до нея:

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Емилия, като й пожелават много здраве, щастие, нови професионални успехи и горещи хитове, с които да радва публиката.

Фотограф: Светослав Кюрчийски

КАТЕГОРИИ