Емилия представи и видеоклип на “Без въпроси”

Емилия представи и видеоклип на “Без въпроси”

Ден след концерта  “XIII години Телевизия “Планета”, където представи парчето “Без въпроси”, Емилия засне и видео към него с екипа на BASHMOTION. Павлин Иванов – BASHMOTION е по-популярен в хип-хоп и поп средите, но този път прави сериозна заявка за пробив и в поп-фолка. Странността не е само в колаборацията между представителите на различните жанрове, а и в сюжета и символиката на целия проект.
Като започнем от локацията - ромско селище в околностите на Елин Пелин, продължим с колоритните статисти и детайлите около тях, и завършим с контрастта в цялостната сюрреалистична картинка.
Поредния смел ход от страна на певицата, която тази година затвърди позициите сред най-харесваните и успешни имена в жанра.
“Без въпроси” е гръцки кавър по музика на Кирякос Пападопулос, текст на Росен Димитров и аранжимент на Даниел Ганев.
Емилия за пореден път е със стайлинг на Весела Тотева и облекла на Boutique VINCIT, прически на Ники Тонев и грим на Никола Иванов, с когото певицата работи за първи път.
Видеото на “Без въпроси” вече е в ефира на “Планета HD” и в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube, Planeta Official. Лайв изпълнението на песента “Без въпроси” също се радва на огромен интерес в най-популярния портал за видео споделяне.
фотограф: Светослав Кюрчийски

 

КАТЕГОРИИ