Емилия представя любимите си фолклорни мелодии

Емилия представя любимите си фолклорни мелодии

Наред с горещите поп-фолк хитове, с които радва феновете на модерния фолк, Емилия е и сред най-емблематичните фолклорни таланти в България. Певицата винаги е работила успоредно и в двата жанра, а народните мелодии в нейно изпълнение са сред най-харесваните от зрителите на телевизионните канали с марката “Планета“. Специално за всички тях, днес Емилия представя фаворитите си в жанра фолклор, както от своя репертоар, така и от този на колегите си. Сред предложенията, които изпълнителката е включила в любимия си плейлист, са заглавия от репертоара на Славка Калчева, Тони Дачева, Глория, орк. Канарите, Райна, Борис Дали, Цветелина Янева, орк. Орфей и др. Пълната селекция обаче ще научите днес в рубриката “Любимите хитове“, която стартира от 12:05 в ефира на “Планета“ ТВ, от 12:35 и от 18:05 часа по “Планета Фолк“ и от 14:05 часа – по “Планета HD”.

В момента Емилия се е отдала изцяло на семейството си и не мисли за работа поне на този етап. В началото на седмицата рожден ден празнува сина й Иван, а празникът бе отбелязан в домашна обстановка. Звездата не пропусна да сподели честитка и пожелания към него в социалните мрежи, където написа:

“И днешният ден дойде - 11 май. Още една година измина и моето малко, сладко момче, Иван, вече е на 12. Той е различен. Много добър и състрадателен. Продължава да обича животните от цялото си сърце и е толкова енергичен, че денят никога не му стига да извърши всички замислени от него игри. Остани си такъв, какъвто си и сега, и не спирай да мечтаеш! Обичаме те и се гордеем с теб толкова много, мило дете!“


В първите дни на месец май Емилия отбеляза и още един хубав повод – първата годишнина от появата на тоталния хит “Акула“, който продължава да е сред най-желаните песни навсякъде.

“Благодаря на всички вас, че я направихте хит и на всички, с които работихме по идеята за тези парчета и се радвам, че доказахме, че може да има хитове, които да са актуални повече от 3 месеца“, сподели с вълнение изпълнителката.

 

КАТЕГОРИИ