Емилия с Тони Стораро покориха “Планета Топ 20”

Емилия с Тони Стораро покориха “Планета Топ 20”

С настъпването на астрономическата есен заваляха и новите хитове на звездите на музикална компания “Пайнер”. Каква ще бъде тяхната съдба и кои от тях трайно ще се настанят в сърцата на феновете, тепърва предстои да научим. Но вече са ясни резултатите от вота на зрителите в официалния YouTube канал на телевизия “Планета” – PlanetaOfficial за месец септември.
За първи път на върха в класацията “Планета Топ 20” застават Емилия и Тони Стораро с техния дует “Как да изтрезнея”. Веднага след тях са победителите от август – Джена и Преслава с “Тук жена му пази”, а третото място е запазено са Анелия и новото й предложение “С тебе ми е най”.
Емануела с видеото на “Без чувства” са 4-ти, #TheBo$$ на Галена зрителите поставят на 5-то място, а “Ще ме научиш ли” на Константин и Джулия – на 6-то. Седмата позиция през септември е за новата песен на Джулия ft. Галена – “Поздрав за жена ти”. След тях са Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс с “Температура”, Джена – с “Коя” и точно в средата на класацията, на 10-та позиция – Емануела с “Виновна”.
Как са подредени хитовете от 11-то до 20-то място ще научите само ако проследите цялата класация “Планета Топ 20” за месец септември в програмата на телевизиите “Планета” и “Планета HD”, както и в PlanetaOfficial в YouTube.

 

КАТЕГОРИИ