Емилия с изненада за феновете на рождения си ден

Емилия с изненада за феновете на рождения си ден

На 21 март, в първия ден на пролетта, рожден ден празнува Емилия. Певицата обича този ден от годината и въпреки невъзможността да събере своите приятели и роднини за втора поредна година, запазва позитивното си настроение. Емилия дори е помислила за своите фенове, за които е подготвила изненада. Тя ще е достъпна в официалните профили на звездата в социалните мрежи и YouTube днес. А телевизия “Планета“ се присъединява към изненадите за Емилия и всички, които харесват музиката й. Точно в 15:30 часа стартира предаването Stars в ефира на Planeta 4К, което ще предложи поредица от любими хитове на изпълнителката.

Вечерта пък ще се върнем към едно от запомнящите се събития от 2012 г. – промоцията на албума “Смелите си имат всичко“. На 20 март в ефира на “Планета“ ТВ / Planeta HD зрителите видяха първа част от спектакъла, а днес могат да се насладят и на втора част от 20:00 часа.

“Като всеки един човек, който вече е родител, най-много желая децата ми да са здрави, да са разумни и дано времето стане по-добро за тях. Пожелавам си още да сме заедно, защото аз много държа на семейството и ако всички хора са добре, и ние ще бъдем добре“, споделя Емилия в навечерието на рождения си ден в интервю за радио “Веселина“.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят днешния празник на певицата с увереност, че всичко, за което мечтае ще се сбъдне. Бъди здрава, вдъхновена и все така успешна, Емилия!

 

КАТЕГОРИИ