Емилия с още изненади за меломаните

Емилия с още изненади за меломаните

Само за месец Емилия представи три проекта и трите като по учебник се оказаха “право в десятката”. Хитовата атака започна с дуета с Денис Теофиков “Акула”, последва и втора серия на мини-филма, озаглавена “Тръгвай си”, а изненадите не спряха до тук. Междувременно Емилия представи и международния проект “Bombon Bebe/ Adrenalina” с Costi и кубинеца Jay Maly. За кратко песента влезе в Топ 15 в най-популярния сайт за търсене на музика в света – Shazam. Самата певица не крие, че има планове и за второ парче с Jay Maly.

“Ще видим как ще наредим нещата, защото ни делят много километри, но аз имам голямо желание за това и мисля, че ще се получи.”

Емилия е категорична, че формула за успех няма. Единственото нещо, което за нея е съществувало през годините, е постоянството.

“Никога не можеш да бъдеш винаги на върха, колкото и да си постоянен, колкото и да се стараеш да имаш хитове, защото в изкуството винаги има рискове и никога не можеш бъдеш сигурен дали една песен ще е успешна или не. Просто рискуваш и действаш по интуиция, действаш с опита, който имаш и си казваш, каквото реши публиката, защото няма какво да се лъжем, ние сме зависими от публиката”, споделя изпълнителката в свое интервю за “Пик” ТВ.

Емилия казва, че сега предстои издаването на нейния дългоочакван двоен албум. Той e озаглавен “По-силна ставам” и в него ще бъдат включени всички парчета и видеоклиповете към тях от последните 8 години насам.

“Албумът е готов, но не мога да се ангажирам с конкретна дата. Направих го, за да мога да подаря на верните си почитатели една история и част от моя живот.”

КАТЕГОРИИ