Емилия с песен за юбилея на програма “Христо Ботев“

Емилия с песен за юбилея на програма “Христо Ботев“

Две юбилейни песни, посветени на най-слушаните през годините програми на Българско Национално Радио – “Хоризонт“ и “Христо Ботев“ обединиха популярни лица от българския шоубизнес. Сред тях бе и една от звездите на музикална компания “Пайнер“ – Емилия:

“След първите дни на новата година, бях поканена от Агент Тенев да участвам в два интересни за мен проекта, заедно с Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Теодосий Спасов, Кристина Димитрова, Васил Петров, Панайот Панайотов, Сандра Александрова и Хилда Казасян. Записахме две песни. Едната песен е по случай 50-ят юбилей на най-слушаните през годините програми на БНР “Хоризонт” и “Христо Ботев”, която от 4 януари вече е в ефира на радиостанциите“, споделя с вълнение Емилия в своите профили в социалните мрежи.


Юбилейната композиция е по музика на Стефан Димитров и аранжимент на Артур Надосян, а стиховете са дело на Агент Тенев.
Емилия издава подробности и за другата съвместна мелодия:

“Втората песен е със социална тематика и за нея ще ви споделя, когато му дойде времето. Към нея ще има и видеоверсия, която ще ви представя много скоро. Дано и на вас в началото на новата година са ви се случили хубави неща, ако ли не, дано щастливите дни предстоят в живота ни”.


Отделно от тези проекти, след успеха на “DJEALE”, певицата е готова да представи и най-новото си парче, което е отново крачка встрани от познатия ни поп-фолк. Успоредно с него е подготвила и поп-фолк песен, която всички меломани очакват с нетърпение.

КАТЕГОРИИ