Емилия в дует с най-новия изпълнител на “Пайнер” - Емрах

Емилия в дует с най-новия изпълнител на “Пайнер” - Емрах

“По такива си падам” е песента, която събра Емилия с Емрах, най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Лентата вече направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и за по-малко от 24 часа генерира над 260 000 преглеждания, многобройни лайкове и коментари. Феновете определено харесаха новия дует в поп-фолка, защото според тях той е неочаквано добра комбинация:

“Малко по-различно е и ми харесва! Успех!”, “Песента е бомба! Има заряд, има ритъм, определено вдига! А щом момчето е решило и то да се занимава с поп-фолк, така да бъде! Всеки има право да избира къде, какъв и при кого да бъде, а Емилия си е все така прекрасна и неотразима!”, ”Според мен песента е супер свежа, готина и с интересен текст и бийт. Успех на Емрах и нямам търпение да гърми в дискотеките.”, “Емрах е страхотен, а гласовете им с Емилия си пасват чудесно, уникални са просто!”

Музиката и аранжиментът на “По такива си падам” са на Diamond Beat Production, а текстът е на творческия тандем - Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на любопитното видео е Bashmotion, за сценичния грим се погрижи Цецо Андреев, прическите са на Венелин Кондаков, а стилът е на Cristiano Pi.

За всички, които се питат кой е Емрах, ще ви разкрием, че младият талант е от фамилията Стораро. Неговият брат Фики стартира своята официална певческа кариера през 2013 година с дуета “Кой” с Галена. Сега съдбата на малкия Стораро се повтаря и неговият дебют е с общ проект, но с друга от звездите на “Пайнер” – Емилия. Емрах, малкият син на Тони Стораро, е на 15 години, зодия стрелец. Учи в 66-то СОУ “Филип Станиславов”, 9 клас. Свири на китара от 4 години, а от 2 години ходи на уроци по пеене при Георги Симеонов JJ. Мечтата му е да стъпи на голямата сцена и да изнася концерти. През 2010 г. е първата му певческа изява в телевизионен ефир.

снимки: Светослав Кюрчийски

 

КАТЕГОРИИ