Емилия за поредна година с нов клип за рождения ден на “Планета”

Емилия за поредна година с нов клип за рождения ден на “Планета”

Емилия спази традицията и за поредна година представи нов клип на рождения ден на телевизия “Планета”. На 13 ноември 2017 година премиера в PlanetaOfficial в YouTube направи “Все едно ми е”  ft. Емануела. Eдна година по-късно меломаните празнуваха 17-я рожден ден на музикалната медия с новото й парче “Само тебе искам”. Интересен факт е, че точно на тази дати рожден ден празнуват и трима мъже в живота на певицата – нейният племенник Павел, братовчед й Стефано и мениджърът й Светослав Кюркчийски. Проектът веднага бе оценен по достойнство, а хубавите коментари също не закъсняха.

“Браво, Емилия! Прекрасен глас и хубава песен! Заявка за хит!”, “Отлична песен, Емилия винаги изпипва всичко до най-малкия детайл и така се получават уникални проекти.”, “И когато ме целува, зная Рая съществува... Грабва от първо слушане, ще бъде един от тоталните хитове на зимата!”, “Емилия е класа! Почти 20 години в Топа без да се продаде на комерса, но винаги с хитове! Певица за ценители, чакаме и балада”, пишат феновете на Емилия в PlanetaOfficial в YouTube.


Зад реализацията на мащабната продукция стои екип от професионалисти. Музиката и аранжиментът на “Само тебе искам” са дело на Даниел Ганев, а за текста творчески идеи обединиха Мариета Ангелова, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор и сценарист на лентата е Георги Манов, а оператор е Крум Родригес. За своята визия в “Само тебе искам” Емилия се довери на Антония Йорданова /стил/, Момчил Спасов и Стоян Кунев /коси/, Цецо Андрев и Анна Андреева /грим/. Анна Андреева пък е сценограф и автор на оригиналните маски в клипа. За реализацията на пост-продукцията се погрижи Кирил Ковачев. Главната мъжка роля е поверена на актьора Любомир Петков, а Владимир Аначков и Лора Иванова са участниците в танцовата двойка. Красивите момичета от балет Fame също се включват във видеото на “Само тебе искам” с оригинални хореографии.

КАТЕГОРИИ