Емилия се включи в благотворително риалити, тайно засне и видеоклип на нова песен

Емилия се включи в благотворително риалити, тайно засне и видеоклип на нова песен

Емилия е първата публична личност, която се включва в новата благотворителна инициатива на Ани Салич ,”За всички деца на България”. До момента никой не беше споменавал нищо за проекта, докато певицата не сподели снимки и призова от своята страница във Facebook, всички, които искат, да се включат.

От статуса разбрахме, че в каузата участват и още трима всенародни любимци - олимпийската шампионка Мария Гроздева, актьорът Калин Сърменов и солистът на група Пиф-Димо. Четиримата любимци на публиката са влезли в ролята на търговци на зарзавати в софийския пазар Красно Село. По-късно през деня Емилия поясни за какво става дума:

„Приятели, участвам в благотворителната кауза “За всички деца на България” на новото предаване на Нова ТВ “Новите герои”. Искаме да съберем средства за всички, които имат нужда от Ин-витро, но не могат да си го позволят.....очаквайте съвсем скоро повече информация!”


Какво всъщност е новото риалити и кога ще стартира в национален ефир, очакваме да разберем в най-близко време.

Междувременно изпълнителката на Пайнер показа в страницата си Emilia (official) интригуващи фотоси, от които разбрахме, че работи по заснемането на ново видео, но засега е категорична:

„Докато не приключа всичко по проекта, няма да разкривам нищо!“.

КАТЕГОРИИ