Емрах, Данна и Соня Немска радват българите в Европа

Емрах, Данна и Соня Немска радват българите в Европа

С настъпването на пролетта и отпадането на много от рестрикциите, свързани с пандемията от Covid 19, българите в Европа все по-често канят любими изпълнители за своите празници. Този уикенд Емрах ще пътува за Нидерландия, защото на 2 април е насрочена неговата среща с българската общност в Амстердам. Едно голямо Балканско парти се очертава да стане, защото Емрах е един от най-вървежните млади изпълнители в момента.
2
През отминалия уикенд друга млада звезда – Данна гостува в Австрия. Купонът за българите бе във Виена, а след емоционалната вечер, изпълнителката успя да разгледа и австрийската столица. Специално внимание Данна отдели на парка и двореца Schönbrunn – лятната резиденция на династията на Хабсбургите. Тук се намира най-старата зоологическа градина в западния свят. Сами разбирате, че това е атракция, която човек не може да пропусне във Виена.

“A smile is the prettiest thing you’ll ever wear”, написа Данна в своя Instagram-профил, а феновете й отвърнаха: “My favorite smile, beb… Обожавам те… Сияеш, слънчице…  Усмивката ти ме кара да се чувствам още по добре…”

3
Пролетна Барселона посрещна Соня Немска. Столицата на Каталуния бе ласкава към изпълнителката и й предложи топло слънчево време, много настроение и емоции с приятни хора. Нямаме съмнение, че българското парти, на което специален гост бе Соня Немска е минало на ниво. По-интересното за нейните последователи в социалните мрежи бяха снимките, които певицата публикува от прочутата базилика Sagrada Familia, която изобразява раждането, живота и смъртта на Христос и Богородица. Строежът й започва през 1882 г., а през 1883 г. нейният архитект Антонио Гауди е назначен за главен архитект на Барселона. През 1926 г. Гауди умира и строежът на храма спира. След него други архитекти допринасят за сегашното състояние на катедралата. Сградата не е окончателно завършена и е в процес на строителство, като се очаква да бъде реновирана и завършена окончателно през 2026 г.

КАТЕГОРИИ