Емрах атакува клубовете с “Евала“

Емрах атакува клубовете с “Евала“

Седмица преди официалното начало на клубния живот у нас, Емрах представи новия си видеоклип със заглавие “Евала“. Лентата направи премиера в PlanetaOfficial преди часове и вече набира сериозна гледаемост. Не по-малко са и феновете, които споделят мнението си за новия проект на младия изпълнител:

“Хит! Заслужаваш го“, “Браво на Емрах за страхотната песен. Текстът е супер, клипът е уникален, визията на Емрах е топ“, “Много е добро, това ще гърми навсякъде“, “Парчето е не просто свежо, а нещо супер различно, мега уникално, ЕВАЛА!“, “Емрах няма една лоша песен до момента! Всичко му се получава мега добре! – гласят коментарите, а Емрах лично се включва в дискусията и пише: -Благодаря за цялата подкрепа, обичам Ви! Искам да чуя ЕВАЛА”


За интереса към “Евала“ допринася и екипът, стоящ зад този проект – композиторът Даниел Ганев, автор на музиката и аранжимента на парчето, към когото се присъединяват още Теди Александрова и Емрах Стораро. Певицата е автор и на текста на песента. За видеото идеи обединяват Борил Петров и Николай Драганов. Хубавата новина за почитателите на Емрах е, че още утре, “Евала“ ще получи своята лайв премиера. На 23 април изпълнителят ще е гост в ресторант “При Шопите“, където се очаква не само тази, но и всички песни на певеца да звучат специално за всички гости и да им подарят една вълнуваща и незабравима пролетна музикална вечер.

 

КАТЕГОРИИ