Емрах подготвя първата си самостоятелна песен

Емрах подготвя първата си самостоятелна песен

Емрах зарадва своите почитатели с новината, че през месец март планира появата на първата си самостоятелна песен. Младият Стораро стартира своята професионална кариера през 2018 година с дуета “По такива си падам” с Емилия. С този проект той дебютира и на голямата сцена на концерта “17 години телевизия “Планета” в зала “Арена Армеец” в София. Миналата година Емрах представи на публиката още два дуета – със своя баща Тони Стораро и Алисия. Именно с “На твое място” и “Душо моя” младият изпълнител се изяви на концерта “Планета на 18” в Пловдив.

Навръх 30-годишния юбилей на музикална компания “Пайнер”, премиера получи и съвместния му проект с Теди Александрова, озаглавен “Сърце мое”. Само за две седмици клипът има близо 2 милиона преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, а феновете са категорични, че песента е тотален хит.
Съвсем естествено самостоятелната песен на Емрах вече се очаква с нетърпение, а последователите му в социалните мрежи побързаха да го окуражат и да му пожелаят успех.

КАТЕГОРИИ