Есенна изненада от Мария и Магдалена

Есенна изненада от Мария и Магдалена

Мария и Магдалена изненадаха своите почитатели с нов поп-фолк проект със заглавие “Завинаги в сърцето”. Клипът направи премиера в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial, а почитателите на близначките побързаха да зарадват своите любимки с хубави коментари:

“Супер, много свежа песничка! Като я слушах, си спомних как харесвах много едно момче, но вече си имаше гадже и нищо не стана, точно както пеят в текста. Но пък не го чаках до края на света, я!”, “Браво, песента много ми хареса. Има стойностен текст и грабваща мелодия. Добре е, че двете сестри са решили да заложат на по-стилен и драматичен имидж.”

“Според мен доста добре им се е получила трансформацията на жанрове. Песента има хубав аранжимент, добре структуриран текст и гласовете им си пасват перфектно на цялостната визия за проекта. Харесва ми!”

Музиката на “Завинаги в сърцето” e на Магдалена Филатова, текстът е на Богдан Филатов, а оригиналният аранжимент е на Светослав Лобошки. Режисьорът на лентата, Йордан Петков, освен на интересен сюжет, залага и на специални светлинни ефекти, които придават модерен облик на лентата. Мария и Магдалена се представят с три атрактивни визии, за които се погрижиха Симона Златанова - Мона /грим/ и Емилио Стефано /коса/. Специално участие в клипа има Александър Кирилов от X Model Group.

КАТЕГОРИИ