Есента дойде с нов хит от Емануела

Есента дойде с нов хит от Емануела
Слушай в Стрийминг Платформите

В първия ден на Есен 2019, Емануела изненада своите многобройни почитатели с премиерата на “Аре, дърпай“. Новият проект на изпълнителката отново успя да разбуни духовете с провокативния си текст и видеоклип, а феновете побързаха да дадат мнение с коментари в PlanetaOfficial:

“Аре, дърпайте! Емануела пак разбива! Парчето е топ!“, “Песента ще набере голяма инерция и ще стане хит 100%. Мисля, че ако Яница и Емануела направят дует, много добре ще им се получи“, “Хубав текст + хубава мелодия + хубав клип = ЕМАНУЕЛА“, “Закачлива и брутална..! Айде, хитът пристигна!“, “Емануела няма слаба песен, успех с новия проект, постарала си се доста“, “Кралицата се върна с хит“, четем в отзивите.


“Аре, дърпай“ е по музика и аранжимент на Деян Асенов, текстът е на Александър Попов и Петър Петров, а режисьор на оригиналното видео е Николай Скерлев.

“Благодаря на всички, които взеха участие в заснемането на новия ми клип“, сподели  Емануела при появата на “Аре, дърпай“.

Припомняме, че специални роли в лентата са отредени на журналистката Деси Цонева и коафьора Ивайло Колев. Стилът на певицата е поверен на Ива Атанасова, гримът е на Микеле, а фотограф е Виктория Сиракова.

 

КАТЕГОРИИ