Есил Дюран: Русалки... има!

Есил Дюран: Русалки... има!

Есил Дюран се обръща с намигване към живота и категорично заявява:

“Русалки... има“.

Това послание виждаме под една от последните фотографии на певицата в Инстаграм, на която тя позира по бански на плажа. Смело може да оприличим Есил Дюран като една наистина красива морска сирена, а коментарите на феновете напълно потвърждават това.

Последните седмици изпълнителката и нейното семейство – синът Харис и композиторът Борис Павлов – Бобо прекарват в своята лятна “резиденция“ край Камчия и затова често се наслаждаваме на горещи плажни снимки. Есил Дюран показва перфектни форми, а това се дължи, както на спорт, така и на баласирано хранене. Сутрините за музикалното семейство задължително започват с овесена каша и плодове, а за да бъдат по-сладки ябълките в тяхната градина, Есил Дюран не пропуска да им потанцува.

Протеините в менюто им са главно от морски демикатеси, а рибата си доставят от рибар – фен на телевизия “Планета“, който всеки ден изненадва певицата с пресен паламуд, попчета и други черноморски риби.
На тази заслужена ваканция Есил Дюран се отдаде след като засне своя нов видеоклип. Снимките също бяха край морето, а този ден дълго ще се помни с емоциите и настроението, които владееха целия екип. Музикалната лента съвсем скоро ще получи своята премиера в PlanetaOffcial и в ефира на медиите с марката “Планета“.

КАТЕГОРИИ