Есил Дюран и Ави Бенеди са звездите в новия брой на “Звездно”

Есил Дюран и Ави Бенеди са звездите в новия брой на “Звездно”

Две интересни срещи е подготвил екипът на “Звездно” тази седмица за зрителите на телевизия “Планета”. Есил Дюран и Ави Бенеди са звездите, които ще разкрият любопитни подробности за новите си проекти.
Есил Дюран посреща “Звездно” в своята галерия, където дава полезни съвети за визията на абитуриентите и дамите, съобразени със своето виждане за стил и елегантност. Ще видим и част от актуалните тоалети, създадени от Есил Дюран и представени в галерията.
“Вдъхновението ми става все по-силно. Изпитвам страхотно удоволствие от това, което правя”, разкрива изпълнителката и допълва, че не е очаквала нещо извън музиката да й носи такова удовлетворение.
Есил Дюран подвига завесата около своя нов музикален проект “Хей, момиче”, който е нейното послание като творец към дамите.

“Правя песни, с които искам да кажа нещо на публиката. Не се състезавам да съм номер 1 в дискотечните класации, нямам такива амбиции. Искам на правя песни, които носят послание и ще останат във времето”, споделя певицата.

С Ави Бенеди ще се пренесем на снимачната площадка на “За теб, любов”, за да усетим творческата атмосфера по време на снимките. Ще видим и най-интересните моменти от видеореализацията на музикалния проект.

КАТЕГОРИИ