Есил Дюран и Трио Сопрано – откровено за музиката в “Звездно”

Есил Дюран и Трио Сопрано – откровено за музиката в “Звездно”

На 1 октомври се отбелязва Международния ден на музиката, а това е повод новият брой на “Звездно” да е посветен на това изкуство. Много творци са се опитвали да изразят чрез музиката своята душа, мисли, чувства и емоции. Един от тези хора е Есил Дюран, която ще сподели с нас своя богат и изпълнен с красотата на мелодията свят, в който царува хармонията. Екипът на предаването се срещна с певицата в парка, където я заварихме да практикува едно от любимите си хобита - да кара велосипед. Тя споделя подробности за неуморимия и търсещ дух на твореца, който не спира да надгражда себе си.

“Вдъхновението трябва да се предизвиква, опитвам се да събуждам всички сетива, които са заспали... В един момент изпълнителите от моето  поколение влизат в рутина, в един канал, в който си пътуват от години – това е нещо, от което най ме е страх”, откровена е Есил Дюран.

Звездни гости тази седмица са и трите прекрасни дами от трио Сопрано, които представят своята нова солистка – Габриела Пеева.

“Голяма част от живота си сме посветили на музиката, за нас всеки ден е ден на музиката”, признават още талантливите дами.

Те разкриват, че вече са заснели и своя нов музикален проект, който тази есен ще достигне до почитателите им.

КАТЕГОРИИ