Есил Дюран пленена от българското Черноморие

Есил Дюран пленена от българското Черноморие

За разлика от голяма част от представителите на българския хайлайф, които за своята лятна ваканция избират плажовете на Гърция, Турция, Адриатика или по-екзотични дестинации, Есил Дюран е почитател на българското Черноморие. Певицата е влюбена в родните плажове и затова всяко лято се стреми да прекара повече време в своята лятна резиденция край Камчия. Самата тя споделя пред www.planeta.tv:

“Имам сантимент към българското Черноморие като типичен представител на зодия Рак. Прекарвам си страхотно, непрекъснато посрещам гости, приятели и колеги, участвам във всяко лятно парти край морето.”

Есил Дюран казва, че успоредно с почивката, не спира да твори и да работи на пълни обороти. В края на юли тя представи бляскаво ревю под надслов Black Is Black по време на вечер, посветена на модата, в популярен нощен клуб в Слънчев бряг. Моделите дефилираха с новите колекции на вечерни дамски рокли и бански костюми, сътворени от Модната галерия на Есил Дюран. Последната инициатива, в която се включи изпълнителката, е посветена на подпомагане на деца, болни от диабет. Тя взе участие във видеоклип на благотворителната кампания с нейния колега 100Kilа. Певицата и нейният син Харис са специални гости и на официалното откриване на детски лагер, част от същата хуманитарна инициатива.

В момента певицата се наслаждава на лятото в компанията на своя син Харис, който по думите на мама е пораснал страшно много. Естествено с тях са и домашните им любимци, сладкото чихуахуа – Тоби, подарък от Сузанита и едно морско свинче. Любимият мъж на певицата, композиторът Борис Павлов – Бобо е зад граница, където работи по свои творчески проекти. Есил Дюран е категорична, че малка взаимна “почивка”, винаги е от полза за една хармонична връзка:

“Много пъти са ме питали каква е рецептата за една щастлива дългогодишна връзка и винаги отговарям, че в моето семейство това е позволяването на другия да има собствен живот, защото колкото повече свобода се дава, толкова любовта е по-освежена. Хубавото е, че идеите ни с Бобо в тази посока съвпадат и така ставаме все по-привързани и животът ни е по-лесен.”


Есил Дюран разкрива, че продължава да създава музика в различни стилове, а нейното завръщане в ефира на телевизия “Планета” с песента “Искам само теб” й носи голямо удовлетворение. Видеоклипът направи своята премиера в началото на лятото и събра многобройни харесвания. Този път Есил Дюран няма да чака дълго и много скоро ще изненада своите почитатели с много интересен проект:

“Свободата е изключително важна за всеки един артист. Благодаря на моите продуценти, Мария и Митко Димитрови, че ми дават възможност за такава творческа изява. Само след месец ще снимам най-новия ми проект, който бих определила като филмова музика с етно-елементи. Музиката е на Бобо, няма текстово послание, въздействието е само с глас като умишлено търсен ефект.”

КАТЕГОРИИ