Есил Дюран посреща рожден ден в морския си дом

Есил Дюран посреща рожден ден в морския си дом

На 5 юли рожден ден празнува Есил Дюран и то не къде да е, а край морския бряг. Певицата и нейното семейство винаги през лятото предпочитат да бъдат на този ден в своя морски дом в Камчия. Така ще бъде и тази година, а изненадите за рожденичката тепърва предстоят, защото ще останат край морето до края на юли. Пред www.planeta.tv Есил Дюран сподели, че от няколко седмици има нова страст, но този път тя не е свързана с музиката и модата. Заедно със своя съпруг, композиторът Борис Павлов и синът им Харис те често могат да бъдат забелязани да карат велосипеди в София.

“Все още в нашата столица няма достатъчно вело алеи и условия за този вид спорт, но се радвам, че вече се работи усилено и на много места се изграждат такива”, казва певицата.

Това обаче не й пречи да си създава собствени маршрути, а един от любимите й е в района на НДК и Южния парк. Есил Дюран апелира все повече хора да слязат от автомобилите си и да се качат на велосипеди, защото така ще бъдат по-тонизирани и по-здрави. В момента певицата е много щастлива от интереса към последния й музикален проект “Хей, момиче” и въздействието, което е предизвикал той.

“Бях сигурна, че посланието в песента ще стигне бързо до сърцата не сама на дамите, но и на много представители на силния пол”, не крие звездата”.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Есил Дюран и й желаят здраве, щастие и още много успехи във всяко начинание.

КАТЕГОРИИ