Есил Дюран представя “Крем “Лицемерие” на 15 септемви

Есил Дюран представя “Крем “Лицемерие” на 15 септемви

Броени дни ни делят от премиерата на най-новият музикален проект на Есил Дюран. Певицата сподели във виртуалното пространство, че появата му ще бъде на 15 септември, а заглавието му е “Крем “Лицемерие”. Сингълът е по музика и аранжимент на Борис Павлов – Бобо, а автор на текста е самата Есил Дюран. Наскоро тя сподели в ефира на телевизия “Планета”, че иска да представи песен, с която да каже нещо, песен, която да има послание.

“Много, много вярвам в тази песен, защото се получи забавно парче, много готино и точно такова нещо ми се пееше”, разкри тогава певицата.

Интерес в зрителите ще предизвика и видеоклипът, който бе заснет от режисьора Людмил Иларионов - Люси край морския бряг. Освен датата на премиерата Есил Дюран сподели и няколко ексклузивни кадъра от снимачната площадка, с които определено провокира интереса на почитателите.
“С Джени, която много ще ви изненеда в новия ми клип”, написа под една от снимките изпълнителката, а коя е Джени ще разберем на 15 септември. За визията си Есил се довери на собствения си вкус, а за грима и бижутата на Борислав Соколов - Бони.

КАТЕГОРИИ