Есил Дюран в Ковънт Гардън в Лондон

Есил Дюран в Ковънт Гардън в Лондон

Тези дни Есил Дюран сбъдна една от своите студентски мечти - да посети Кралската опера в Лондон. Певицата бе на кратко посещение в Британската столица, за което сподели в социалните мрежи:

“Истинска наслада за моя приключенски дух, невероятна възможност да се запозная с интересни хора и личности, поредно сбъдване на една от моите студентски мечти - да гледам мюзикъл на Ковънт Гардън, тоест - да пия от извора, както се казва...“.

Поводът за това пътуване бе покана към Есил Дюран и нейния мъж, композиторът Борис Павлов – Бобо, да бъдат част от звездния елит на Британско-Български Бизнес Бал в Лондон, организиран от Евгени Минчев.

Почетен гост на вечерта бе адмирал лорд Уест ъф Спидхед, който е една от най-влиятелните фигури във Великобритания, бивш  началник на Военоморския флот в правителството на Гордън Браун и отговарял за сигурността на страната. По време на тържеството Есил Дюран изпълни няколко фолклорни мелодии, а истински фурор сред гостите предизвика нейната авторска песен - “Леле, Яно“. В репертоара на певицата не липсваше джаз, както и най-емблематичните й поп фолк хитове.

По-вълнуващата част от пътуването на музикалното семейство бе разходката в мегаполиса – край Бъкингамския дворец, колелото Лондон Ай и артистичния квартал Сохо. Певицата не пропусна да свери и своя моден часовник с колекциите на водещи дизайнери, като с радост забеляза, че със света са на еднакви вибрации и се движат в една посока.

снимки: Есил Дюран и HiLife

КАТЕГОРИИ