Есил Дюран посреща рождения си ден с “Автограф”

Есил Дюран посреща рождения си ден с “Автограф”

Певицата се появи в студиото на предаването в страхотно настроение. Казва с усмивка, че на този ден не си прави равносметки, както е прието по принцип, защото с равносметки не става. По-скоро човек трябва да умее да се забавлява.

“С годините свикнах да не правя от рождения си ден събитие, свикнах да не съм под прожекторите точно на този ден. Не обичам толкова много внимание на рождения си ден. Някак си това ме кара да се чувствам притеснена. Не се смятам за чак толкова специално нещо. Както Любен Дилов напоследък чух да казва: “Аз не празнувам рождения си ден, защото смятам, че нямам никаква особена заслуга за собственото си раждане. Така че нека да празнуват други хора, не аз”, споделя Есил.


На рождения си ден обаче певицата  благодари на своите родители за това, което са успeли да направят от нея, защото както казва тя: “Много е важно какво е А и Б-то, в каква атмосфера си израснал и  какво са ти дали твоите родители.”

“Моите родители са най-обикновени отрудени хора, природно интелигентни и слава на Бога, че са ме оставили да намеря своя път, дали са ми свободата да избирам. А това е нещото, от което и аз трябва да се поуча. Трябва да науча как точно са го правили, за да не допускам грешки при възпитанието на моя син. Трябва да оставим децата да се развиват сами, а не постоянно да сме върху тях и да контролираме всяка една ситуация.”


Есил е щастлива, че голям принос за нейната самостоятелност имат родителите й, тъй като са я оставили сама да избира професията си.

“Аз обичам това, което правя страшно много и нито един ден нямам работен, защото това, което правя не го усещам като работа. Няма по-голямо щастие от това. Едно от най-силните ми усещания за щастие е да си щастлив с работата, която имаш, да си избрал това, което най-много обичаш да правиш. Тогава не тежи и правиш всичко с лекота.”

Изпълнителката признава пред водещата Галя Димитрова, че е много важно да среща стойностни и позитивни хора в живота си. Такава среща е много важна и тя много променя човек. Пожелава си да среща хора, които са положителни, хора, които въздействат добре, които те вдъхновяват, които умеят да те променят. Не на последно място си пожелава щастие.

“Щастието обикновено е нещо съвсем кратичко. Някакви кратки моменти, в които изпитваш такова чувство, след това започва отново борба. То не е постоянна величина, но дано всички са здрави и щастливи. За мен е много важно да съм окрилена, да изпитвам удоволствие от всяко нещо, което правя, да съм заобиколена с естетика и красота. Установявам с всеки изминал ден, че това е нещото, което е много важно за мен. Не обичам да съм свидетел, да гледам грозни картини, не обичам да съм заобиколена от грозотата във всичките й измерения и напоследък се стремя да поправям всичко, което виждам и което смятам, че не би трябвало да е такова. Може би точно това е желанието ми да постигам тази красота около себе си и да бъда заобиколена от нея”, казва още Есил Дюран в “Автограф”.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Есил Дюран с пожелание за здраве, творческо вдъхновение и много красота!

КАТЕГОРИИ