Ето кои са печелившите от играта “Спечели със “Звездно”

Ето кои са печелившите от играта “Спечели със “Звездно”

Дойде дългоочакваният момент, в който ще обявим печелившите в играта “Спечели със “Звездно”. Според условията й Вие имахте възможност да спечелите VIP покана за двама за концерта в Зала Арена Армеец на 1 декември, като изпратите лично създадена от вас картичка с оригинално пожелание за 14 рожден ден на телевизия “Планета”. Благодарим на всички, които се включиха в играта и ни изпратиха своите картички. За съжаление няма как да наградим всички, които се постараха да ни изненадат и зарадват по повод празника, затова избрахме 10 от най-впечатляващите писма, чиито податели ще получат билети за концерта и това са:

Дейвид Крумов, Виолета Маринова, Мюгей Салиева, Георги Младенов, Милена Митова, Анна Драганова, Моника Илиева, Кристиан Спасов, Йорданка Главчева и Александрина Милчева.


Честито на късметлиите! Екипът на “Звездно” ще се свърже с всеки от Вас, за да уточни начинът, по който ще получите наградите си. Благодарим Ви за участието и Ви очакваме на 1 декември в Зала “Арена Армеец” в София. Припомняме Ви, че тази година, след атентатите в Париж, мерките за сигурност са засилени и ще бъдат наложени по-строги изисквания за достъп. Повече информация може да откриете тук

КАТЕГОРИИ