Еви Аспарухов даде старт на новите клипове през 2022 г.

Еви Аспарухов даде старт на новите клипове през 2022 г.
Слушай в Стрийминг Платформите

Йордановден отвори вратите на телевизионния ефир за премиерните видеоклипове по телевизия “Планета” и Planeta 4K през 2022 година. Първото заглавие, което се появи и в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial е “Глупаче”, а изпълнителят е Еви Аспарухов. Няма нищо случайно, че най новото попълнение в музикалната компания дава старт на клиповете през тази година, коментират феновете. Те побързаха да оставят своите мнения за видеото и песента:

“Ето на това се казва добро начало за 2022 г. Много ми харесва песента - толкова е ритмична и свежа… Красив, талантлив, пеещ… Браво, Еви! Страхотен си, Еви - само напред и нагоре… Еви, ти си пример за много хора – браво! Макар и с две песни, ти вече си идол за нас публиката… Тази песен отива директно в плейлиста ми в колата…”

2
“Глупаче” е по музика на Еви Аспарухов и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Еви Аспарухов. Режисьор на видеоклипа е Добромир Николов. Следващата седмица Еви Аспарухов е гост и в новата телевизионна поредица “20 години “Планета” ТВ”. Пред водещата Галя Димитрова той ще разкаже интересни моменти от своя живот и защо музиката е голямата му любов. Токшоуто може да гледате по Planeta 4K и по телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ