Еви Аспарухов обяви предстояща премиера по Planeta 4K

Еви Аспарухов обяви предстояща премиера по Planeta 4K

Един от интересните млади гласове в поп-фолка – Еви Аспарухов сподели с почитателите си готовност за предстояща премиера на нова песен и видеоклип. В пряко включване в Instagram-профила си музикантът разкри тайната, че скоро ще изненада публиката с нещо интересно.
Еви Аспарухов обяви още, че вече не е част от екипа на Теди Александрова, но заедно с музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” продължава да прави самостоятелни проекти.

“За всички мои почитатели искам да споделя, че с Теди Александрова се разделихме, просто несходство в характерите, обясни оттеглянето си певецът. – Не сме се карали, няма скандали между нас, но реших, че искам да работя самостоятелно и така продължавам напред. До броени дни очаквайте нова песен и видеоклип от мен, надявам се да ви харесат…”

2
Еви Аспарухов е близо година в музикална компания “Пайнер” и в професионалната си дискография има три видеоклипа – “Ангел мой”, “Глупаче” и “Скрийншот”, които още с появата си спечелиха доверието на меломаните. И в трите песни той е автор на музиката и на част от текстовете. Очаква се новата песен отново да бъде по негова музика, но дали ще е така, ще научим съвсем скоро. За най-нетърпеливите може да кажем, че тези дни ще бъде заснет и видеоклипа на новата песен и наистина съвсем скоро очакваме премиерата на видеоклипа в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ