Еви Аспарухов в “20 години “Планета”

Еви Аспарухов в “20 години “Планета”

Еви Аспарухов е на 20, точно колкото и телевизия “Планета”. Това е повод да бъде сред първите гости в новата ни рубрика “20 години “Планета”, която се излъчва в ефира на телевизионните канали “Планета / Planeta HD”, както и Planeta 4K.

“За мен музиката е всичко. – откровен е Еви Аспарухов - Отраснал съм с музика, защото съм от музикантско семейство. Баща ми е известен композитор в Ловеч, а майка ми е певица. Пея от много малък. Ние имаме заведение в Ловеч и до този момент съм практикувал професията предимно там през последните 3-4 години. За мен е много важно да минеш школовката, както се казва и се радвам, че вече съм част от музикална компания “Пайнер”…

Еви Аспарухов си спомня емоциите около създаването на дебютната си песен  “Ангел мой” и заснемането на видеоклипа към нея. Казва, че тя не е адресирана към конкретен човек, а е послание към всички, за да може всеки да се припознае в нея. Иначе в личния му живот все още няма дама, на която казва “Ангел мой”. Певецът твърди, че за него ангели са майка му, сестра му и цялото семейство.
2
В “20 години “Планета” Еви Аспарухов разкрива, че върви по стъпките на баща си, но се справя с всичко сам.

“Със сигурност ми е по-трудно, но аз обичам трудните неща, предизвикателствата, не обичам да ми е лесно. Всичко трудно, след това е по-сладко. Опитвам се да бъда борбен, да бъда себе си, да бъда истински. Да правя това, което обичам.“

Новата 2022 година за телевизия “Планета” стартира с видеоклип на Еви Аспарухов – “Глупаче”. Освен този проект, младият изпълнител работи и по още нови заглавия, които се надява скоро да стигнат до меломаните. Според него един изпълнител трябва да има различни като стил песни в репертоара си и затова и той ще се придържа към този принцип.

“Искам да имам мой стил, да съм разпознаваем като глас и да правя хубава качествена музика. Мисля, че нещата с много труд ще се получат. Един ден всичко се отблагодарява. Човек трябва да вярва в себе си. Това е мотото, което ме води в живота и ми помага да успявам,“ - откровено споделя певецът пред водещата Галя Димитрова.

КАТЕГОРИИ