Европейски тур за Галин

Европейски тур за Галин

Галин постна в официалната си страница във Facebook интересен статус, който породи много догадки и коментари сред най-запалените му почитатели.

“Датите и местата на последните летни партита за тази година са ясни. Ще ви очаквам да се забавляваме, като за последно, както си го правим всеки път! На 31 август съм в София, а на 1 септември в Благоевград”, са думите на Музикалния идол на 2015.

Пред телевизия “Планета” Галин разкри и какво се крие зад тайнствения пост. В самия край на лятото изпълнителят ще може да отдъхне и да си подари така желаната ваканция. В следващите две седмици Галин и негови приятели ще обиколят Европа и ще се отдадат на пълноценен релакс.

За повече информация относно пътешествието на обичания певец, неговите почитатели могат да следят официалната му Facebook-страница, както и тази на телевизия “Планета”. Веднага след завръщането си, Галин активно ще се отдаде на срещи с публиката в нощните клубове, както и на работа по новите си проекти, на които ще заложи през есента. Неговата актуална песен “На Египет Фараона” се наложи като един от най-горещите хитове на Лято 2016. Галин признава, че е изключително щастлив, че е успял да представи един от летните музикални фаворити.

КАТЕГОРИИ