Екзотиката от последните пътешествия на Кали оживя в новия й клип

Екзотиката от последните пътешествия на Кали оживя в новия й клип

Кали събра най-вълнуващите моменти от своите последни пътешествия в новия си видеоклип “Среден пръст”. В началото на март певицата направи 20-дневна обиколка на няколко екзотични страни, сред които Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. През април пък любимият мъж на Кали я изненада с ваканция на Малдивите. В “Среден пръст” има кадри от величествените водопади Игуасу на границата между Аржентина и Бразилия, които са образувани преди 120 милиона години и представляват съвкупност от около 275 водопада. Зрителите ще могат да се насладят и на световноизвестния 4-километров плаж Копакабана в Рио де Жанейро в Бразилия. Другата забележителност, запечатана в лентата, е красивата японска градина в столицата на Аржентина, Буенос Айрес.

Самата Кали споделя пред www.planeta.tv, че има музиката от Боби Павлов от доста време, но е изчаквала подходящия текст, написан от поетесата Лора Димитрова. От самото начало певицата е искала да реализира видеото в чужбина и е удовлетворена, че е успяла да осъществи тази своя идея. На полемиките в социалната мрежа, които породи заглавието, изпълнителката дава своето обяснение:

“Хубаво е преди да критикуваме някой, първо да се информираме. “Среден пръст” означава надмощие, а символиката идва от английска победа срещу по-голямата френска армия в прочутата битка при Аженкур от 1415 година.”

Кали вече имаше възможност да представи на живо своята нова песен пред почитателите си в Каварна и Пловдив.

КАТЕГОРИИ