Екстра Нина: Човек, за да е щастлив, трябва да си поставя върхове

Екстра Нина: Човек, за да е щастлив, трябва да си поставя върхове

Днес рожденичка е Екстра Нина, която вече се радва на многобройни честитки от близки, приятели, колеги и почитатели. Пред www.planeta.tv тя сподели, че тази година посреща празника щастлива, защото е преоткрила себе си.

“Човек, за да е щастлив, трябва да си поставя върхове. Затова продължавам да работя упорито и да следвам мечтите си.”

Рожденият си ден тя ще празнува с приятели и почитатели, защото има участие в Истанбул, където живее от години. Най-вероятно ще разреже няколко торти, защото в Турция има традиция гостите да подаряват на рожденика торти. Самата тя се е поглезила за празника със СПА-процедури и масажи.

Екстра Нина е доволна, че тази година е успяла да реализира и два проекта – един поп-фолк и един народен. През май тя представи в Planeta Folk Official и в ефира на телевизия “Планета Фолк” своята интерпретация на “Елено моме”,  а ценители на народната музика побързаха да я поздравят за изпълнението. През лятото пък премиера направи третият дует на Екстра Нина и Kristis Kesaras със заглавие “Полицай”. Лентата зареди меломаните с горещи ритми и много хубаво настроение. До края на годината певицата обещава още музикални изненади за своите почитатели.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Екстра Нина с пожелание за здраве, щастие и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ