Екстра Нина: Радвам се, че започнах годината с балада

Екстра Нина: Радвам се, че започнах годината с балада

Най-новата песен в репертоара на Екстра Нина, баладата “Молитва”, вече се радва на премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета”. Реакцията на почитателите на певицата не закъсня, а част от коментарите в социалната мрежа звучат така:

“Браво, Нина, чакахме хит... Ангелски глас имаш, баладата е много хубава - текст, видеоклип, всичко е супер, а ти си много красива, желая ти успех!”, “Уникална песен от Нина! Браво! Мелодичните песни ми липсват много и ето, че Нина ни поднесе тази красива песен.”, “Чудесна балада! Браво на екипа и на певицата! Визията на Нина също е прекрасна! Дай Боже, да има повече такива песни в поп фолка!”

“Браво, Нина! Преди те наричаха кралица на баладите, има защо.”, “Не знам защо, но още се чувствам носталгично, докато слушам гласа на Екстра Нина. Ще ми трябва време да свикна, че се завърна. Песента е много добра, запеваема е, а текстът сякаш е писан за мен.”, “Чудесен проект от любимата ми певица! Екстра Нина е много красива и предава отлично настроението на песента, която ми е любима откакто е излязла! Много се радвам, че се сдоби с такова стилно видео! Пожелавам още много успехи и хитове!”


Певицата сподели пред телевизия “Планета”, че баладата “Молитва” е написана специално за нея много отдавна от Орхан Мурад. Песента е включена в последния албум на Екстра Нина “Белязани с любов”, с който тя официално се завърна на музикалната сцена. Режисьор на видеото е Йордан Петков, с който тя работи и върху проекта “Добре съм”.

“Радвам се, че започнах годината с балада. Следващият ми проект ще бъде коренно различен, смятам да вляза в студио през март. След това веднага ще снимам и клип. Тази година ще работя на по-високи обороти, защото имам да наваксвам”, споделя Екстра Нина.

КАТЕГОРИИ