Екстра Нина празнува рожден ден с приятели

Екстра Нина празнува рожден ден с приятели

Днес и утре са празнични дни за Екстра Нина, защото на 5 декември тя е рожденичка, а на 6-ти ще черпи за имения си ден. Тази година е особено важна за певицата и именна затова тя е решила да отпразнува рождения си ден с шумно парти в Комплекс “Приказките” край Харманли. Точно тук спомените оживяват, спомените за големи купони, за веселба и усмивки.
2
За своя двоен празник Екстра Нина е поканила близки и обичани пора, с които през годините е споделяла много радости и успехи. Освен нейната сестра Цветелина, в “Приказките” на “Приказно парти” ще се появи и дуетната й половинка Весела, с която преди години изпяха “Блондинки”. О т Ямбол за тържеството ще пристигнат Тони Дачева и Славка Калчева. От Раднево ще пътува и Силвия, за да зарадва рожденичката с песните си. Есил Дюран и Валя също се очаква да бъдат чест от звездния отбор на “Пайнер” тази вечер. С родопска песен към Екстра Нина ще се обърне и Росица Пейчева.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят здраве и късмет на рожденичката Екстра Нина и нека празникът в “Приказките” бъде неповторим!

КАТЕГОРИИ