Екстра Нина с нов клип за рождения ден

Екстра Нина с нов клип за рождения ден

На 5 декември е рожденият ден на Екстра Нина, която го посреща с нов клип. След успеха на парчето “Мистър Президент”, Екстра Нина в днешния празничен ден представя на меломаните “За отказване е късно”. Песента отново е дует с Кристис Кесарас и е втората, която двамата успяха да заснемат сред красивия естествен декор на Валенсия с режисьора Николай Скерлев. Музиката и аранжимента са на композитора Светлослав Лобошки, а текстът е написан от Мариета Ангелова. 

Певицата сподели пред www.planeta.tv, че днес ще посрещне своя рожден ден на път в чужбина, но утре ще вдигне наздравица с приятели.  Още повече, че на Никулден тя е именичка и това е повод за още хубави, празнични емоции. Независимо от това, че певицата живее повече в Турция, тя не престава да работи по нови музикални проекти, както в поп-фолка, така и във фолклора. Екстра Нина е решила да подари на своите почитатели не една нова народна песен, а цял албум с красиви и обичани мелодии, в които да излее душата си.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Екстра Нина с пожелание за здраве, щастие и професионални успехи!

 

КАТЕГОРИИ