Екстра Нина за новото начало

Екстра Нина за новото начало

Рожденият ден на Екстра Нина бе поводът, който я отведе в студиото на предаването “Звездно”. Певицата бе в компанията на Кристис Кесарас, неин дуетен партньор в проектите “Мистър Президент” и “За отказване е късно”. Двамата изпълнители разкриват пред водещата Петя Костуркова как са се запознали и как са решили да работят заедно. Първата крачка прави Кристис Кесарас, който живее във Валенсия и от малък е фен на певицата. Той й пише съобщение във Facebook и почти е изгубил надежда, когато тя му връща обаждане.
Екстра Нина не крие, че веднага са се харесали с Кристис, защото той е амбициозен и много запален да прави хубави песни и клипове.

“В него виждам себе си, когато стартирах кариерата си в поп-фолка. Отново имам онзи хъс, чувствам един супер рестарт и в момента изживявам същите трепети, които изживява и той, въпреки че съм с толкова много стаж. Мисля, че и двете песни се получиха много добре. Гласовете ни си пасват и се допълват – моят е нежен и лиричен, докато неговият е мъжкарски и има нещо в тембъра, което допълва моя”, казва изпълнителката.


За Екстра Нина двата проекта с Кристис Кесарас са едно хубаво начало на нещо ново. Двамата имат още две нови песни, които много скоро ще запишат заедно.

“Искам да работим заедно, искам да имам човек до себе си, с който да си помагаме във всяко едно отношение. Един млад човек ти дава една друга гледна точка, друга нотка. Моят принос е на една улегнала певица с много стаж. Искрено се надявам това, което сме планували, да не е някаква заблуда и че ще работим много успешно като дует.”

Кристис Кесарас допълва, че ще пуснат испанска версия на “Мистър Президент”.

КАТЕГОРИИ