Екстра Нина за песните от своето детство

Екстра Нина за песните от своето детство

Екстра Нина е специален гост в рубриката “От моето детство” и това е повод за мили спомени, свързани с първите запети мелодии. Най-ярко в съзнанието й се откроява една песен, която са изпълнявали заедно с нейната майка.

“Когато майка ми имаше концерти, често ме взимаше с нея и заедно изпълнявахме една песен, в която се пееше: “Севдалино дъще, що си закъснела, що да правя, мале, минаха кервани, три пъти разливах, мале, три пъти наливах...”, разказва певицата.

Тази любов към българския фолклор е поставила траен отпечатък върху целия репертоар на Екстра Нина. Тя има много народни песни, които винаги изпълнява с голямо удоволствие пред публиката.

Певицата официално се завърна в музикална компания “Пайнер” миналото лято, а през есента празнува 20 години на музикалната сцена с издаването на юбилеен бестов албум със заглавие “Белязани с любов”. Събитието бе отбелязано с бляскава промоция в комплекс “Приказките” на 17 октомври. “Белязани с любов” е 15 албум в кариерата на певицата и е побрал 15 заглавия, създадени в период от близо 18 години.

Екстра Нина побърза да зарадва своите почитатели и с два видеоклипа - “Добре съм” и Молитва”. Певицата сподели пред телевизия “Планета”, че баладата “Молитва” е написана специално за нея много отдавна от Орхан Мурад.

КАТЕГОРИИ