Феновете за “Не се отказват”: Новият хит е от фантастичната четворка

Феновете за “Не се отказват”: Новият хит е от фантастичната четворка
Слушай в Стрийминг Платформите

Премиерата на “Не се отказват” в официалния канал PlanetaOfficial поднесе неочаквана изненада за меломаните. Проектът събра в квартет Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов, които зарадваха почитателите на горещите ритми със свежо парче, което дава сериозна заявка за един от хитовете на Лято 2020. Само за уикенд летата се изкачи до втора позиция в българския трендинг в YouTube, а коментарите потвърждават големия потенциал на парчето:

“Песента е уникална и супер оригинална, както и клипът. “Не се отказват” ще гърми по дискотеките. Браво, банда!”, “Най-яката песен за 2020! Текстът е много хубав. Обичам ви, продължавайте да правите още такива яки парчета!”, “Страшно готино им се е получило. Мачкайте, Diamond! Рязко вдигнахте левъла!”

“Новият хит е от фантастичната четворка!”, “Определено доста изненадващ квартет, но според мен песента ще стане хит, а прическата на Денис направо цепи мрака!”

Автор на музиката и аранжимента на песента “Не се отказват” е Diamond Beat Production, който се включва и в създаването на текста заедно с поетесата Анастасия Мавродиева. Стефан Маринов –Buddubbaz Tape е режисьор и сценарист на мини-филма, а оператор е Петко Андонов. На финала на видеото екипът разкрива какви ще бъдат следващите проекти на всеки един от диамантения квартет, а феновете не крият нетърпението си да видят какво са им подготвили младите изпълнители.

КАТЕГОРИИ