Фенове: Ето го хитът на лятото – “Бразилка”

Фенове: Ето го хитът на лятото – “Бразилка”

Райна изненада приятно своите почитатели с премиерата на нов видеоклип в PlanetaOfficial в YouTube. Въпреки, че последното й заглавие “Зле те чувам” все още е категоричен хит, изпълнителката представя “Бразилка“, защото песента е едно прекрасно музикално предложение за летните партита този сезон. Още с появата си в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube видеото грабна меломаните и получи близо 130 000 прeглеждания за по-малко от денонощие, с което изпълнителката подобри личния си успех в портала за видеосподеляне. Райна е щастлива, че тази година успя да предложи на публиката два хитови проекта, което личи от оценките на феновете. Хубавите отзиви за “Бразилка“ също не закъсняха:

“Toтален поп фолк хит и хубава песен, браво скъпа, Райна, ти си страхотна и си и върха”, “Хитачка”, “Лелееее, какво ме направи ти? Обожавам да те гледам как танцуваш, уникална си! Песента къртииии! Браво, успех!”, “Тази песен е Топ”, “Ето го хита на лятото - “Бразилка”! Супер закачлива и мелодична песен, напълно в тон с видеото, което е много чаровно. Карат те да запееш и танцуваш от първите секунди на песента. Отново силен и открояващ се проект! Браво на Райна и екипа!”, четем в първите коментари на меломаните.

Авторският екип, който стои зад “Бразилка”, е композиторът Мартин Биолчев и текстописците Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на свежото и лятно видео е Ивайло Спасов, който е избрал една от най-красивите морски локации – Несебър за снимките на клипа.  Райна също приковава погледите на зрителите с перфектните си форми, а като един истински почитател на танците, тя майсторски туърква в компанията на две балерини.

 

КАТЕГОРИИ