Фенове към Нелина: Благодарим от сърце за страхотния нов проект, който ни подари

Фенове към Нелина: Благодарим от сърце за страхотния нов проект, който ни подари

Само преди ден Нелина официално представи своя нов музикален проект в поп фолк жанра, озаглавен “Господин Зает”. Песента е изключително позитивна, весела и определено успя да заинтригува почитателите на певицата.

“Благодарим от сърце за страхотния нов проект, който ни подари! Чакането си заслужаваше!”, “Хареса ми от първо слушане, доста се е постарала както за песента, така и за клипа”, бяха част от първите оценки на меломаните, които предричат, че песента ще се наложи като хит в следващите месеци.

“Моята работа е моето щастие и затова реших да уважа желанието на моите почитатели, които отдавна ми споделиха, че искат да чуят от мен подобна песен, нещо весело, което да следва музикалната линия на едни от най-успешните ми песни през годините”, разкри Нелина.

Тя допълни, че основен “виновник” за появата на “Господин Зает” е композитора Мартин Биолчев, който й предложил това парче преди време и заедно са успели да поднесат в крайна сметка тази музикална изненада за феновете. Автор на текста е Йордан Гергов, а за свежото и оригинално видео се погрижи Йордан Петков.
За визията си Нелина се довери на собсвения си усет за мода, като една от роклите е дело на нейната колежка Есил Дюран. Гримът е на Грета Стефанова, а косите на Емилио Стефано.

“Благодаря на целия прекрасен екип! Работата с вас беше предизвикателство и истинско удоволствие за мен”, сподели Нелина, която вече може да се наслади и на хубавите оценки на публиката за “Господин Зает”.

фотограф: Йордан Петков

КАТЕГОРИИ