Фенове със специални поздрави към звездите на турнето “Планета Лято 2014”

Фенове със специални поздрави към звездите на турнето “Планета Лято 2014”

Едно от най-дискутираните неща от феновете, свързани с Националното турне “Планета Лято 2014” е това, кой ще открива музикалните спектакли и кого ще видим на финала на всеки концерт. С отговорната задача да сложи началото на шоуто и да възпламени публиката още с появата си на сцената се е нагърбила Мария. Певицата за втори път влиза в тази отговорна роля, след като и през 2010-та година тя даваше старта на националното турне.
Другата неизвестна – кой е водещият на спектаклите бе разкрита в последния брой на “Звездно”. Тези, които отблизо следят летните изяви на телевизия “Планета” през годините, сигурно вече са отгатнали името на новия-стар водещ – актьора Атанас Михайлов, популярен и като водещ на предаването “Бъди звезда”. Преди всеки спектакъл Наско и екипът на “Бъди звезда”  ще бъдат сред най-верните фенове на звездите на телевизия “Планета”, а всички те ще могат да споделят мнение за предстоящите концерти и любимите си изпълнители.
По време на Националното турне “Планета Лято 2014” ще има гост-изпълнители от чужбина, но и не само от чужбина. От съседна Гърция ще пристигне Йоргос Ясемис, за да излезе на сцената заедно с Анелия и да представят тоталния хит “Ksafnika / Изведнъж”. От Виена ще долети и Ави Бенеди, дуетната половинка на Емилия, за да представят заедно едни от най-харесваните мелодии това лято - “Кой ще му каже / Boi Tegali Li” и “Балкания”.
Изненада очакваме и от Илиян, който в своя микс за турнето е включил популярните си дуетни парчета в Алекс, Устата и Сиана.
Балетните формации, които ще разпалват страсти сред публиката това лято са три – “Фейм”, “Нова” и “Ред Липс”. По традиция Андреа и Малина пък ще поднесат шоуто си със собствени балети.
И ето, че стигнахме и до финала на концертите, които ще продължат повече от 3 часа. Традицията повелява в края на всеки от 5-те концерта на сцената да бъдат всички артисти, участващи в турнето, а под водопад от фойерверки да звучи песента, създадена специално за летните маратони – “Завинаги в сърцето”.

КАТЕГОРИИ