Феновете: Анелия отново показва класа и стил

Феновете: Анелия отново показва класа и стил

Дългоочакваната премиера на новия проект на Анелия вече е факт в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. Песента е озаглавена “Просяци” и носи любовен и доста емоционален заряд. Звездата на телевизия “Планета“ отново е заложила на локации с нестандартна екзотика. Клипът е заснет в Кападокия, Турция, а за видеореализацията певицата е получила подкрепа от Посолството на Република Турция в София, както и от Министерството на Културата и туризма в Анкара. За създаването на проекта е съдействал лично г-н Джемал Текканат, съветник по културата и туризма към Посолството на Република Турция у нас.
Припомняме ви, че “Просяци” е дългоочакван проект, както от феновете на музиката, така и от всички, участвали в реализацията му. Още в първото денонощие от своята поява музикалният проект регистрира рекордно висок интерес – вече приближава 200 000 гледания, а коментарите на меломаните също красноречиво говорят, че Анелия отново предлага проект на високо ниво:

“Анелия винаги показва класа и стил!“, “Клипът е на световно ниво!“, “Респект! Много пеене, глас, комбинирано с невероятен клип, смислен текст и клубно звучене!“, “Анелия както винаги няма слабо! Клипът е топ, а песента – хит“, “Понякога имаме нужда от песни, които да си слушаме за удоволствие, не да куфеем на тях, а просто да намираме себе си в тях, това е една от тези песни“, “7 песни пусна Анелия за 9 месеца и то само хитове, това е достойно за уважение“, “Години наред продължава да бъде актуална и на ниво! Поздравления“, четем в PlanetaOfficial в YouTube.

”Просяци“ е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, текст на Петя Радева и Анелия, а режисьор и оператор на красивото видео е Павлин Иванов – Bashmotion. Анелия е единствената изпълнителка до момента, имала шанса да заснеме видео в Кападокия. Представителите на Посолството на Република Турция се спират именно на нея, защото певицата многократно е доказвала влиянието си в музикалния бранш в България. Предишната нейна песен “Дай ми още”, която получи подкрепа от Посолството и до днес е сред най-големите хитове и се гордее с рекорните 22 млн. гледания в Youtube. Именно товa беше и причината Анелия да запише парчето и на турски език и да го представи на аудиторията в съседната ни страна, където отново пожъна огромен успех. Точно този фурор, който успя да предизвика изпълнителката, е в основата и на повторното партньорство между нея и Турското посолство.

фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ